Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

TechnoGym

Filters

TechnoGym chest press pure - mg0500

De Chest Press van de Technogym Pure serie is ontworpen om de borstspieren te trainen. Door de ergonomische rugleuning kan je efficiënt en comfortabel trainen.
2.163,33

TechnoGym Row Pure - MG 3000

De Technogym Row Pure is een innovatieve roeimachine die jou helpt het lichaam te trainen. Door de ergonomische zitting wordt de houding ondersteund en kan je effectief de spieren verbeteren.
2.163,33

TechnoGym New Bike Excite+ 700i

BIKE bootst het gevoel van het rijden op een echte racefiets na. De biomechanica en het ergonomische ontwerp bieden verschillende posities om het rijcomfort, de toegankelijkheid en de prestaties te verbeteren.
2.280,33

TechnoGym Element+ chest press

ELEMENT+ combineert een slank ontwerp en duurzaamheid met een uitgebreide lijst met functies die krachttraining tot een eenvoudige, plezierige en intuïtieve ervaring maken.
2.163,33

TechnoGym selection glute

De Technogym Selection Glute is een uniek fitnessapparaat welke ontworpen is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. De Selection Glute geeft uitzonderlijk comfort in het bewegingspatroon dankzij de voorgevormde stoelen, rugleuningen en greepoptie
2.397,33

TechnoGym Kinesis One Trainingsstation model 2018/2019

Het Kinesis One Trainingsstation brengt de voordelen van Technogym samen in één op zichzelf staand station met een groot scala aan bewegingen en oefeningen.
5.499,00

TechnoGym Synchro Excite+ 700i

SYNCHRO bootst de beweging van het lichaam na tijdens het lopen of rennen. De natuurlijke elliptische non-impact beweging minimaliseert de belasting van het gewricht en biedt tegelijkertijd een uiterst effectieve cardiovasculaire oefening.
3.742,83

TechnoGym New Recline Excite+ 700i

Gebruikers die op zoek zijn naar comfort en mensen met beperkte mobiliteit zullen Recline geweldig vinden. Het biedt een alternatieve fietservaring voor wie op zoek is naar matige cardio-activiteit.
2.280,33

TechnoGym Cardio Wave 700i

Met de Cardio Wave training voor zijwaartse beweging combineren gebruikers extensie, abductie en externe rotatie om meer spieren aan te spreken en ze meer uit te dagen dan traditionele bewegingen van het onderlichaam.
1.929,33

TechnoGym selection arm curl

SELECTION is echt uniek. Ontworpen voor zowel beginners als gevorderde gebruikers, het belooft uitzonderlijk comfort in het bewegingspatroon en de trainingspositie. Voorgevormde stoelen, rugleuningen en dubbele greepopties maken SELECTION de perfecte pasv
2.397,33

TechnoGym selection upper back

De Technogym Selection Upper Back is het apparaat voor het trainen van biceps en spieren in de bovenrug. Het ergonomische ontwerp zorgt voor uitzonderlijk comfort tijdens het trainen. Dit apparaat is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters
2.397,33

TechnoGym Run Now Excite+ 700i

RUN EXCITE is state-of-the-art op het gebied van loopbandtechnologie, design en entertainment. Geniet van het natuurlijke gevoel van hardlopen op een gedempte ondergrond en de vriendelijke gebruikerservaring die het nieuwe digitale platform biedt.
4.327,83

TechnoGym Dispaly non treadmill visio

Deze Technogym non-treadmill Visio display is bestemt voor een Tecnogym Bike, Recline, Step, Wave, Synchro, Top, Vario en een Crossover.
Maak een keuze voor welk toestel u het display nodig heeft.
1.051,83

TechnoGym Cable Crossover

Met de Cable Crossover van Technogym kan je bijna alle spiergroepen trainen. Verstel de kabels en het gewicht om aan jouw krachttraining wensen te voldoen.
3.508,83

TechnoGym selection shoulder press

De Technogym Selection Shoulder Press is een krachtapparaat voor het trainen van de spieren in de schouders. Zowel beginnende als gevorderde sporters kunnen door de voorgevormde stoel- en rugleuning comfortabel trainen.
2.397,33

TechnoGym Pulldown pure - MG2000

Elk technogym-product is het resultaat van intensief onderzoek door vooraanstaande academische en wetenschappelijke instellingen.
2.163,33

TechnoGym selection leg curl

De Technogym Selection Leg Curl is hét apparaat voor het trainen van de bovenbenen. Met dit apparaat kan er comfortabel aan effectief aan de conditie worden gewerkt. De Technogym Selection Leg Curl is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters
2.397,33

TechnoGym Element+ shoulder press

ELEMENT+ combineert een slank ontwerp en duurzaamheid met een uitgebreide lijst met functies die krachttraining tot een eenvoudige, plezierige en intuïtieve ervaring maken.
2.163,33

TechnoGym Selection line Ercolina Rehab

De Ercoline Rehab is een intuïtief ontwerp met geavanceerde biomechanica. Dit multifunctioneel toestel is voor een breed scala van oefeningen inzetbaar. Ideaal voor sporters die hun prestaties willen verbeteren.
1.949,00

TechnoGym Selection lower back

De Technogym Selection Lower Back is het fitnessapparaat waarmee je makkelijk en comfortabel je onderrug spieren kan trainen. Dit apparaat is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters.
2.397,33

TechnoGym selection multi hip

De Technogym Selection Multi Hip is een apparaat ontworpen om de de heupen te trainen. Door de leuning te bewegen met het been worden de heupen getraind en kunnen gewrichtsproblemen voorkomen worden.
2.397,33

TechnoGym Run Now Excite+ Unity

De Technogym Run Now Excite+ Unity is een loopband die qua technologie, design en entertainment echt innovatief is. Geniet van het natuurlijke gevoel van hardlopen op een gedempte ondergrond en de gebruikerservaring die het nieuwe digitale platform biedt.
5.497,83

TechnoGym Crossover Excite+ 700i

De Technogym Crossover Excite+ 700i is een innovatie in cardiotraining voor het hele lichaam. Het brengt volledige lichaamstraining naar nieuwe hoogten van effectiviteit en genot, voor topprestaties op elk gebruikersniveau.
2.689,83

Technogym

Technogym is een van onze populairste merken waar we ontzettend veel cardio apparaten en fitness apparaten voor krachttraining van in het assortiment hebben. Technogym heeft een erg compleet aanbod van fitnessapparaten van topkwaliteit door decennia aan ervaring en onderzoek. Wie Technogym producten kiest, kan zeker zijn van training op fitnesstoestellen van de beste kwaliteit.Door de kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de apparaten train je als een echte pro. Daarnaast staat het merk bekend om zijn apparatuur voor groepslessen.Zo hebben ze bijvoorbeeld hoogwaardige indoor cycles, die geschikt zijn voor iedere groepsles. Als je op zoek bent naar een allround merk met een compleet aanbod is Technogym zeker een geschikte optie.

Krachttraining met Technogym

Voor krachttraining hebben wij genoeg verschillende krachtapparaten van Technogym voor verschillende spiergroepen. De producten uit de Technogym Selection serie behoren tot de meest populaire fitness apparaten voor krachttraining. De producten uit deze serie zijn ontworpen om specifieke spiergroepen echt doelgericht te kunnen trainen. Zo is er voor elke spiergroep wel een apparaat te vinden waarmee jij jouw krachttraining doelen kan bereiken. Ook zijn alle Technogym apparaten zo ontworpen en getest om overbelasting op de gewrichten te vermijden. Zo kan er veilig met zware gewichten getraind worden.

Technogym Selection 

Wil je een apparaat om de spieren in het bovenlichaam te trainen? Dan is de Technogym Selection Chest Press een goede optie. Voor lower body training zijn de Technogym Selection Leg Press en de Technogym Selection Leg Extension betere opties. Ook voor benches en racks kun je kiezen uit Technogym producten. Zo kun je met Technogym apparatuur alle soorten krachttraining doen.

Cardiotraining met Technogym

Naast apparatuur voor krachttraining, is er ook een uitgebreide keuze uit cardio apparatuur van Technogym. Zo zijn er van Technogym bijvoorbeeld verschillende fietsen, zoals de Technogym New Bike Excite+ 500I. Een ander populair type apparaat van dit merk is de crosstrainer. De Technogym Vario Artis Unity is een van de modernste crosstrainers met alle nieuwste innovaties. Uiteraard bevat het assortiment Technogym apparatuur ook loopbanden, zoals de Technogym Run Now Excite+ 500I. Technogym onderscheidt zich het meest van andere merken door de topkwaliteit indoor cycles die ideaal zijn voor groepslessen. Zo is de Technogym Group Cycle Ride Hero dé indoor cycle voor een goede fietservaring.

Visioweb Technologie

Visioweb is de technologie die ontworpen is door Technogym om de consoles echt interactief te maken. Denk hierbij niet alleen aan handige trainingsinformatie, maar ook verbinding met het internet en andere apparaten worden door deze technologie beschikbaar gemaakt. Zo kan je trainen terwijl je meerdere entertainment opties kan gebruiken. Ook vormt deze technologie de basis voor de Wellness programma’s van Technogym, die streven om voor een betere gezondheid van hun gebruikers te zorgen.

Technogym biedt geavanceerde displays aan die je los kunt bestellen, zoals de Technogym display visio-jog. Deze display levert scherpe beelden en intuïtieve bediening voor een verbeterde workout-ervaring. De Technogym display run now visio is specifiek ontworpen voor de Run Now treadmills, waardoor gebruikers optimaal kunnen genieten van hun hardloopsessies. Daarnaast is er de Technogym display non treadmill visio, ideaal voor gebruik met andere fitnessapparatuur, die dezelfde hoogwaardige visuele en interactieve eigenschappen biedt.

(Tweedehands) Technogym apparaten kopen bij Best Buy Fitness 

Bij Best Buy Fitness kun je eenvoudig zowel nieuwe als gereviseerde apparaten van Technogym aanschaffen. Elk apparaat dat wij verkopen wordt uitgebreid gecontroleerd en hersteld zodat je zeker kan weten dat het apparaat dat je krijgt goed werkt. Bovendien hebben bijna alle apparaten bij Best Buy Fitness standaard één jaar garantie. Voor vragen en opmerkingen over onze Technogym apparaten kan je altijd contact met ons opnemen en we helpen je graag zo snel mogelijk verder!

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur