Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Indoorcycles

Filters

TechnoGym SkillBike

Skillbike™ is de revolutionaire, nieuwe hometrainer die in..
3.684,33 Incl. btw

TechnoGym Bike

De all-inclusive Technogym Bike.
Technogym Bike wordt stand..
2.455,83 Incl. btw

Body Bike Supreme

Eenvoud en elegantie zijn typisch voor de Body Bike spinning..
749,00 Incl. btw

Dare2Ride dare2ride fuego 1.0 smart fietstrainer

De Dare2Ride Fuego 1.0 levert industriële precisie, realist..
769,95 Incl. btw

Fitness fiets voor thuis

Naar de sportschool gaan voor cardiotraining kan een hoge drempel zijn. Het is natuurlijk belangrijk om fit te blijven, maar slecht weer en ver reizen kunnen slecht zijn voor je motivatie. Daarom is het hebben van een fitness fiets thuis een ideale oplossing. Je hoeft dan niet het huis uit en kunt in je eigen omgeving en op je eigen tempo trainen. Zet de fiets bijvoorbeeld voor de tv om in de avond even te trainen tijdens het kijken van je favoriete serie. Met de indoorcycles van Best Buy Fitness heb je een fiets van top kwaliteit in huis om fit te blijven. 

Wat zijn de voordelen van een fitness fiets thuis?

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een fitness fiets thuis. Zo is fietsen een ideale training voor mensen die gewicht willen verliezen, maar ook voor het trainen van hamstrings, kuiten, bil- en beenspieren. Je kunt afwisselen tussen staand en zittend fietsen om verschillende spiergroepen te trainen. Naast het trainen van spieren, train je ook je conditie op een fitness fiets. Zo kom je gemakkelijk aan je dagelijkse beweging vanuit je eigen huis. Een fitness fiets staat daarnaast niet snel in de weg thuis. Zowel de indoorcycles van Body Bike als van Technogym zijn namelijk relatief klein, waardoor ze niet te veel ruimte innemen en makkelijk op te bergen zijn. 

Fietsen voor thuis bij Best Buy Fitness

Best Buy Fitness biedt diverse fitness fietsen voor thuis van top kwaliteit voor een scherpe prijs. Hierbij is zelfs de keuze tussen nieuwe en tweedehands fitnessapparatuur. Bekijk bijvoorbeeld eens de populaire Body Bike Supreme. Deze innovatieve indoor cycle combineert de laatste technologie met een elegante uitstraling. Kies de kleur die bij jouw interieur past en train gemakkelijk dagelijks op deze stille fitness fiets. Ook de Technogym Group Cycle Ride Hero is een populaire indoor cycle, omdat deze echt het gevoel geeft van fietsen op de weg. Geniet van een realistisch rijgevoel met deze stille fiets die met zijn twee wielen en lage gewicht gemakkelijk te verplaatsen is. Al onze fitness fietsen voor thuis zijn volledig gecontroleerd waardoor wij topkwaliteit kunnen garanderen.  

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur