Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Life Fitness

Filters

Life Fitness IC5 with MyRide VX Personal

De IC5 combineert innovatief ontwerp met mechanische onderde..
3.340,00 Incl. btw

Life Fitness Powermill Climber Discover SE 95

De Powermill Climber is gemaakt voor sportscholen, fysio pra..
7.018,83 Incl. btw

Life Fitness Silver Line Classic 95Xi

De Classic 95XI van de Life Fitness Silver Line is een cross..
3.040,83 Incl. btw

Life Fitness Discover SE 95C

De Life Fitness Discover SE 95C is een hometrainer fiets waa..
2.923,83 Incl. btw

Life Fitness Engage 95T

De 95T Engage onderscheidt uw faciliteit met zijn verfijnde ..
4.093,83 Incl. btw

Life Fitness Inspire 95X

De Inspire 95x van Life Fitness is een crosstrainer ontworpe..
3.274,83 Incl. btw

Life Fitness Discover SE 95T

De Discover SE 95T loopband uit de Elevation-serie met touch..
5.263,83 Incl. btw

Life Fitness IC2 Indoor Cycle

Een eenvoudige aantalfuncties, zonder in te leveren op de be..
1.195,00 Incl. btw

Life Fitness Silver Line Classic 95Ti

De Life Fitness Siver line Classic 93T staat garant voor een..
3.274,83 Incl. btw

Life Fitness Silver Line Classic 95Ci

De Silver Line Classic 95Ci van Life Fitness is een fitness ..
1.929,33 Incl. btw

Life Fitness Next Generation 9500HR

De 9500HR crosstrainer is zelfvoorzienend waardoor hij makke..
2.221,83 Incl. btw

Life Fitness Inspire 95T

De 95T Inspire onderscheidt uw faciliteit met zijn verfijnde..
3.742,83 Incl. btw

Life Fitness Engage 95C

De Engage 95C is een hometrainer fiets ontworpen door Life F..
2.455,83 Incl. btw

Life Fitness Engage 95X

De Life Fitness Engage 95X is een van de crosstrainers van L..
3.508,83 Incl. btw

Life Fitness Silver Line Classic 95Se

De Silver Line Classic 95Se van Life Fitness is een staircli..
1.519,83 Incl. btw

Life Fitness Engage 95R

De Life Fitness Engage 95R is een fitness fiets ontworpen om..
2.455,83 Incl. btw

Life Fitness Silver Line Classic 95Ri

De Silver Line Classic 95ri is een recumbent bike van Life F..
1.929,33 Incl. btw

Professionele Life Fitness apparatuur

Life Fitness is een van de bekendste leveranciers van fitnessapparatuur. De producten van Life Fitness worden ontwikkeld met de sporters in gedachten. Het doel van Life Fitness is om mensen te motiveren om te blijven bewegen en apparatuur te ontwikkelen die mensen helpt om een actieve en gezonde levensstijl vol te houden. In ons assortiment vind je diverse fitnessapparaten van Life Fitness voor zowel kracht als cardiotraining.

Waarom kiezen voor Life Fitness apparatuur? 

Life Fitness biedt niet alleen een ruim assortiment van kwalitatieve fitnessapparaten aan, maar werkt ook samen met sporters om ervoor te zorgen dat de apparaten echt aansluiten bij jouw wensen. Combineer dit met innovatief onderzoek en prestatiegerichte producten en zo krijg je echt top apparatuur, voor zowel cardio- als krachttraining.

Krachttraining met Life Fitness apparatuur

Is jouw belangrijkste doel om meer spieren te creëren door middel van fitness apparaten voor krachttraining? In ons assortiment vind je diverse krachtapparaten van Life Fitness voor diverse spiergroepen. Wil je bijvoorbeeld aan de slag met het trainen van je buikspieren? Dan kan je aan de slag met de Signature Abdominal Trainer. Niet alleen voor de buikspieren, maar ook andere spiergroepen kunnen getraind worden met apparaten van Life Fitness. Voor het trainen van je benen bieden we diverse soorten apparaten. Voor het trainen van je bovenbenen kun je aan de slag met de Signature Leg Press. Wil je je onderbenen trainen? Kies dan voor de Signature Calf Extensions. Welke spiergroep je ook wilt trainen, Life Fitness heeft apparaten voor bijna elke spiergroep. Bovendien creëer je dankzij krachttraining meer spiermassa waardoor de presentaties tijdens cardiotraining ook snel zullen verbeteren!

Life Fitness cardiotraining

Wil je als aanvulling op je krachttraining ook aan de slag met cardiotraining om je conditie te verbeteren? Bij Best Buy Fitness vind je ook diverse cardio apparaten van Life Fitness. Er zijn verschillende soorten apparaten die je kunt gebruiken om je conditie te verbeteren. Houd je van hardlopen? Ga dan voor een loopband van Life Fitness. Alle loopbanden van Life Fitness beschikken over een display waar je zelf je training kunt instellen. Bij de Engage 95T loopband is het zelfs mogelijk om je eigen media af te spelen op de display waardoor je extra gemotiveerd bent om te gaan hardlopen! Ben je geen fan van hardlopen maar wil je toch je conditie verbeteren? In ons assortiment vind je ook diverse hometrainers van Life Fitness. Ook op deze fietsen is het mogelijk om je training in te stellen op de display en is het bij een aantal apparaten mogelijk om je favoriete serie op het display af te spelen tijdens het fietsen! Naast de fietstrainers en loopband vind je bij Best Buy Fitness ook andere cardio trainers van Life Fitness zoals crosstrainers en traplopers. Life Fitness biedt voor iedereen passende apparatuur om de sportprestaties te verbeteren!

Functionele benches

Life Fitness biedt ook een uitgebreide selectie van diverse benches aan, waarmee je een breed scala aan oefeningen kunt uitvoeren om je kracht en conditie te verbeteren. Enkele opvallende opties zijn onder andere de Life Fitness Multi Adjustable Bench, die verstelbaar is voor verschillende posities en oefeningen, de Life Fitness Olympic Flat Bench voor een stevige basis bij krachttraining met halterstangen, de Life Fitness Adjustable Decline Abdominal Bench voor gerichte training van de buikspieren, en de Life Fitness Olympic Decline Bench voor het versterken van de borstspieren onder verschillende hoeken. Met deze diverse benches biedt Life Fitness een complete oplossing voor effectieve en veelzijdige trainingen.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid van Life Fitness apparatuur

Een belangrijk aspect waar Life Fitness zich onderscheidt, is de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun fitnessapparatuur. Life Fitness apparatuur wordt vervaardigd met hoogwaardige materialen en ondergaat strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik. Of je nu traint in een sportschool of thuis, je kunt vertrouwen op de robuustheid en de lange levensduur van Life Fitness apparatuur. Deze betrouwbaarheid zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op het behalen van je fitnessdoelen zonder je zorgen te maken over de prestaties van je apparatuur. Met Life Fitness investeer je in kwaliteit die lang meegaat en je ondersteunt bij het bereiken van een gezonde en actieve levensstijl.

Life Fitness apparatuur bestellen bij Best Buy Fitness

Wil jij dat de apparaten van Life Fitness jouw persoonlijke fitnessdoelen ondersteunen? Dan kan je de apparaten makkelijk en voordelig bestellen bij Best Buy Fitness. Wij leveren zowel nieuwe als gereviseerde fitnessapparaten die makkelijk online besteld kunnen worden bij Best Buy Fitness. Voor vragen en opmerkingen kan je contact met ons opnemen en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur