Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

TRAPLOPERS

Filters

Matrix ClimbMills C5x

Je conditie verbeteren door middel van traploop-training? Me..
4.678,83 Incl. btw

Life Fitness Powermill Climber Discover SE 95

De Powermill Climber is gemaakt voor sportscholen, fysio pra..
7.018,83 Incl. btw

Traplopers van Best Buy Fitness

Wil jij graag meer variatie in jouw cardio training? Dan ben je bij Best Buy Fitness aan het juiste adres. In ons assortiment van cardio apparaten vind je traplopers van bekende merken waaronder Life Fitness en Matrix. Al onze traplopers beschikken over een ingebouwde display waardoor het mogelijk is je training te personaliseren. Hierbij kun je denken aan de duur van je training, het stijgingspercentage of het aantal kilometers. De Life Fitness Discover SE 95 biedt zelfs de mogelijkheid om tijdens je training een film te kijken of je favoriete sport nummers te beluisteren. Tijdens de eerste paar trainingen is er een grote kans dat je uitgeput raakt. Dat ene sportnummer kan je dan net dat extra beetje motivatie geven om door te zetten!

De pluspunten van het trainen met een traploper

Een trap oplopen is zwaarder dan een stuk wandelen, omdat je tegen de zwaartekracht werkt en hiermee zowel je boven- als onderlichaam traint. Doordat je je voeten optilt verbrand je meer energie en train je niet alleen je spierkracht, maar ook je conditie. Dat is voordelig voor spierbehoud en maakt het een mooie vorm van cardio. Verder kun je het zo intensief maken als je zelf wilt, zet je bilspieren en bovenbenen aan het werk door een trede over te slaan. Deze gedeeltes van je lichaam train je met een traploper namelijk meer dan op een loopband. Als je al een goede conditie hebt kun je de trap ook op rennen, want de apparaten beschikken over voldoende stapruimte waardoor je voeten nooit bekneld kunnen raken. Bestel nu direct een van onze traplopers met een aantrekkelijke prijs en standaard één jaar garantie.

Is een traploper niet het apparaat voor jou? Bekijk dan ons aanbod van andere cardio apparaten. Wil je meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur