Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

ARMFIETS

Filters

TechnoGym Top Excite 700i

De Technogym Top Excite 700i is een armfiets ontworpen om ef..
2.689,83 Incl. btw

TechnoGym Top Excite 700i e

De Top Excite 700i e is een armfiets van Technogym ontworpen..
2.572,83 Incl. btw

TechnoGym Top Excite+ Visioweb

TOP biedt superieure cardiovasculaire training voor het bove..
3.040,83 Incl. btw

TechnoGym Top Excite+ Unity

De Technogym Top Excite+ Unity is een armfiets ontworpen voo..
3.625,83 Incl. btw

Armfiets

Een armfiets, ook wel een arm ergometer genoemd, is een relatief onbekend fitnessapparaat. De eerste gedachte bij de meeste mensen is dan ook vaak, fietsen dat doe je toch met je benen? Echter is het wel zo dat armfietsen vaak te vinden zijn in de gym. Veelal wordt een armfiets gebruikt ter afwisseling van een hometrainer fiets of voor medische doeleinden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een revalidatie traject waarbij je de spieren in het bovenlichaam weer wil trainen naar hoe ze bijvoorbeeld voor een ongeluk waren. De diverse inzetbaarheid van een armfiets maakt een cardio training uitdagend en gericht.

Trainen met een armfiets

Het trainen met een armfiets biedt een gevarieerde en effectieve cardiotraining voor het bovenlichaam. In de basis biedt een armfiets dezelfde voordelen als het trainen met een fitness fiets. Je traint namelijk uithoudingsvermogen, spierkracht en een betere doorbloeding. Wel is er een verschil tussen een armfiets en fitness fiets en dat zit hem in de spiergroepen die je traint. Bij een armfiets train je het bovenlichaam waaronder de schouders, de rug, de biceps, de triceps en de romp. Het is mogelijk om specifieke spieren te trainen. Dit kun je doen door de positie van de draaibare handgrepen te veranderen, maar ook door de hoogte van de hand krukken te veranderen.

Armfietsen bij Best Buy Fitness

Het assortiment armfietsen bij Best Buy Fitness bestaat onder andere uit het merk Technogym. Binnen de fitness wereld staat Technogym bekend om zijn topkwaliteit en diversiteit als het gaat om fitnessapparatuur. De Technogym Top Excite 700I biedt een maximaal comfort en ondersteuning, dat is te danken aan onder andere de verstelbare handslinger hoogte. Daarnaast zorgt de voor- en achterwaartse weerstand voor een meer gebalanceerde training. Dit komt doordat de schouder- en rompspieren ook worden betrokken bij de training. Ook is er de Technogym Top Excite+ Visioweb. De Top Excite+ is uitgevoerd met een ergonomische zit die ook gemakkelijk van het toestel kan worden losgekoppeld. Daardoor kan er bijvoorbeeld een rolstoel worden geplaatst. Verder biedt het visioweb lcd-touchscreen een tal aan mogelijkheden. Hieronder een aangepast trainingsprogramma, maar ook digitale tv of radio. Kortom wij bieden kwaliteit fitnessapparatuur aan dat divers inzetbaar is en tegen een scherpe prijs!

Bij Best Buy Fitness vind je ook een ruim assortiment met andere cardio apparaten zoals crosstrainers en roeitrainers. Bestel gemakkelijk online of neem contact op voor vragen en wij helpen je graag verder!

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur