Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Nieuwe en tweedehands fitnessapparatuur

Best Buy Fitness is gespecialiseerd in nieuwe en tweedehands fitnessapparatuur van top merken zoals Life Fitness, Matrix en Technogym. Op zoek naar fitnessapparatuur van deze merken voor een scherpe prijs? Dan zijn de gereviseerde tweedehands apparaten zeker een goede optie. Best Buy Fitness reviseert alle tweedehands fitnessapparaten op professionele wijze. Daarbij wordt het fitnessapparaat volledig opgeknapt om het een tweede leven te geven. Dit maakt onze fitnessapparatuur ontzettend duurzaam en daarbij ook een stuk goedkoper dan nieuwe apparatuur. Er is ruime keuze uit zowel apparatuur voor cardiotraining als apparatuur voor krachttraining, waardoor u voor een scherpe prijs alle gewenste apparaten duurzaam kunt kopen. Wilt u liever geen tweedehands fitnessapparatuur? Ook voor volledig nieuwe fitnessapparaten kunt u terecht bij Best Buy Fitness. Sorteer op conditie of kijk bij het gewenste apparaat naar de conditie om te kiezen tussen nieuwe en gereviseerde apparatuur.

Reviseren van fitnessapparatuur

Bij het reviseren wordt elk apparaat uiteraard volledig technisch gecontroleerd. Hierbij worden eventuele mankementen gerepareerd. Alle onderdelen worden uitgebreid getest en gecheckt om goede kwaliteit te garanderen. Doordat wij al jaren ervaring hebben in het reviseren en repareren van fitnesstoestellen, zijn onze tweedehands fitnessapparaten kwalitatief helemaal in orde. Op ieder toestel zit dan ook standaard één jaar garantie. Mocht een toestel binnen dat jaar een defect vertonen, dan wordt deze ter plekke gerepareerd of tijdelijk ingeruild voor een leentoestel tijdens reparatie. Zo hoeft u niet zonder het toestel te zitten bij een defect.

Tweedehands fitnessapparatuur als nieuw

Naast een technische revisie, doen we ook een optische revisie. Dit betekent dat de tweedehands fitnessapparatuur volledig wordt schoongemaakt en een nieuw laagje verf krijg. Zo worden oneffenheden en kleine beschadigingen verwijderd. Onze revisieafdeling in België is voorzien van een eigen spuiterij waarmee wij aan alle wensen van de klant kunnen voldoen. Denk hierbij aan kleuren en verschillende lakken die u zelf kunt bepalen. Zo maken we tweedehands fitnessapparatuur weer als nieuw met een jaar lang volledige garantie. Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Nieuwe fitnessapparatuur

Naast gereviseerde tweedehands fitnessapparatuur, zijn er ook gewoon nieuwe apparaten te koop bij Best Buy Fitness. Zo zijn er nieuwe apparaten voor cardiotraining te bestellen. Er zijn daarnaast vooral veel nieuwe producten voor krachttraining te vinden. Al onze gewichten en stangen zijn nieuw, omdat deze niet vaak gereviseerd worden. Ook is er ruime keuze uit nieuwe benches and racks en kabelstations. Als je dus toch de voorkeur geeft aan nieuwe fitnessapparatuur in plaats van tweedehandse, heb je ook zeker voldoende keuze bij Best Buy Fitness. 

 

 

Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur