Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Gewichten / Stangen

Filters

Athletic Performance Competition Kettlebell

De Athletic Performance Competition Kettlebells zijn stalen ..
34,51 Incl. btw

Athletic Performance Olympic Weight Plates P.U.

De Athletic Performance Olympic Weight Plates zijn haltersch..
9,14 Incl. btw

Athletic Performance Competition Bumper plates

De Athletic Performance Competition Bumber plates zijn gesch..
49,73 Incl. btw

Athletic Performance Hexagon dumbbellset

Met de Athletic Performance Hexagon Dumbbellset maak je jouw..
234,00 Incl. btw
Sale-18%

Athletic Performance Aerobic Pump Pro halterset

De Aerobic Pump halterset bevat mooie gekleurde rubberen gew..
€109,00 89,00 Incl. btw

Athletic Performance Black Bumper Plate - 50 mm

De Athletic Performance Bumper Plates zijn geschikt voor int..
28,67 Incl. btw

Athletic Performance Dumbbellset PU

Athletic Performance dumbbell van polyurethane.
Deze set is..
438,75 Incl. btw

Athletic Performance EZ barbell PU

De Athletic Performance EZ barbell PU zijn gemaakt om makkel..
76,05 Incl. btw

Athletic Performance Dumbbell toren 1 t/m 10 kg

De Athletic Performance Dumbbell Toren 1kg t/m 10kg wordt ge..
876,33 Incl. btw

Athletic Performance Straight barbell pu

De Athletic Performance fixed straight barbell polyurethaan..
76,05 Incl. btw

Athletic Performance Olympic Short Bar

De Athletic Performance Olympic Bar is een 150 cm lange olym..
119,00 Incl. btw

Athletic Performance Olympic Hex Bar

De Athletic Performance Olympic Hex Bar is gemaakt van staal..
159,00 Incl. btw

Athletic Performance Dumbbel set adjustable

De Athletic Performance Dumbbell Set Adjustable is een set d..
583,83 Incl. btw

Athletic Performance Olympic Bar 220 cm

De Olympic Bar van Athletic Performance is een stalen halter..
221,13 Incl. btw

Athletic Performance Adjustable Dumbbellset + Rack

De Athletic Performance Adjustable Dumbbell Set is een verst..
678,00 Incl. btw

Athletic Performance Olympic EZ Bar

De Athletic Performance Olympic EZ Bar is een curlstang gema..
119,00 Incl. btw

Athletic Performance Fast Lock Olympic Collar

De Athletic Performance Fast Lock Olympic Collar zorgt ervoo..
22,23 Incl. btw

Athletic Performance Olympic Competition Bar 220 cm

De Athletic Performance Olympic Competition Bar is een offic..
349,83 Incl. btw

Athletic Performance Tricep Rope

De Athletic Performance Tricep Rope is gemaakt van sterk nyl..
18,50 Incl. btw

Fitness gewichten van Best Buy Fitness

Op zoek naar losse fitness gewichten om je spieren te trainen? Bij Best Buy Fitness vind je een groot assortiment gewichten in diverse gewichtsklassen. Bij ons vind je gewicht sets die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde krachtsporters. Zo hebben we gewichten die beginnen bij 1 kilo, maar ook zwaardere gewichten sets die oplopen tot 60 kilo!

Waarom trainen met losse gewichten?

Sporten met losse fitness gewichten is de ideale oplossing voor mensen die thuis niet genoeg plaats hebben voor een home gym. De fitness gewichten nemen weinig ruimte in beslag en je kunt er ontzettend veel verschillende oefeningen mee doen. Met losse gewichten kun je bijna elke spiergroep trainen. Voor het trainen van je beenspieren kun je bijvoorbeeld een gewicht in je knieholte plaatsen en je kunt buikspieroefeningen zwaarder maken door een gewicht vast te houden tijdens sit-ups. Tijdens een training met losse gewichten kun je zelf bepalen hoe je de gewichten beweegt. Door op deze manier te trainen, train je ook je coördinatie wat helpt bij de bewegingen die je maakt in het dagelijkse leven. Tot slot is het mogelijk om met losse gewichten zelfs de kleinste spiergroepen in je lichaam te trainen, omdat je zelf kunt bepalen waar je het gewicht vasthoudt of plaatst op je lichaam. Kortom, met fitness gewichten kan je zonder veel moeite toch een goede fitness routine afwerken en je spiermassa vergroten!

Welke soorten fitness gewichten zijn er?

Als je nog nooit met fitness gewichten hebt gewerkt, kan het intimiderend zijn om mee te beginnen. De meest voorkomende fitness gewichten zijn dumbbells, kettlebells, barbells en halterschijven. Weet jij niet wat het beste bij jou past? Wij lichten hier de types fitness gewichten toe om jou te helpen een keuze te maken.

Dumbbells

De meeste mensen denken gelijk aan dumbbells als het om fitness gewichten gaat. Dit zijn losse gewichten die makkelijk in de hand vastgehouden kunnen worden en ze zijn ideaal voor allerlei soorten oefeningen, van bicep curls tot shoulder press en shoulder lunges. Voor een complete set dumbbells hebben we de Dumbbellset met toren van Athletic Performance, die gewichten bevat van 1 tot en met 10 kilo. Met deze gewichten kun je licht beginnen met een gewicht van 1 kilo om vervolgens je training op te bouwen naar de zwaardere gewichten. Dankzij de verschillende gewichten van de dumbbells in deze toren kun je ook voor verschillende fitness gewichten kiezen afhankelijk van je training

Barbells

Barbells zijn de lange metalen stangen die gebruikt worden voor onder andere gewichtheffen en andere krachtoefeningen. Er kan makkelijk extra gewicht toegevoegd worden aan deze stangen, waardoor trainen snel uitdagender gemaakt kan worden. De stang kan zowel recht als gebogen zijn. Rechte stangen zoals de Athletic Performance Straight Barbell zijn beter voor traditioneel gewichtheffen. Gebogen stangen zijn beter voor onder andere bicep curls, waarvoor je beter de Athletic Performance EZ Barbell kan aanschaffen.

Kettlebells

Een andere populaire vorm van fitness gewichten zijn kettlebells. Dit zijn losse gewichten die de vorm van een bal met een handvat hebben. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor explosieve bewegingen, zoals kettlebell swings en kettlebell thrusters. De Athletic Performance Kettlebells komen in verschillende kleuren en maten, oplopend van 6 kilo tot 32 kilo. Hierdoor kan je zelf kiezen welk gewicht past bij jouw wensen.

Halterschijven

Halterschijven zijn gewichtplaten die gebruikt kunnen worden door ze vast te houden of te combineren met een halterstang. De halterschijven bij Best Buy Fitness zijn de Athletic Performance Olympic Weight Plates en de Athletic Performance Black Bumper Plates. Dit zijn olympische halterschijven, wat inhoudt dat de diameter aan de binnenkant van de schijven een diameter van 50mm heeft. Zo kunnen ze gecombineerd worden met een olympische halterstang om meer oefeningen te kunnen doen, zoals bankdrukken en weighted squats. Ook kunnen de schijven los gebruikt worden om meer uitdaging aan oefeningen toe te voegen, zoals plate chest press of push ups zwaarder maken door een plaat op de rug te leggen.

Fitness gewichten bij Best Buy Fitness

We hebben een ruim assortiment aan fitness gewichten die zowel voor particulier als professioneel gebruik ideaal zijn. Heb jij jouw favoriete fitness gewicht al gevonden? Bestel het dan gemakkelijk en veilig online bij Best Buy Fitness! Ook kan je voor meer spierontwikkeling een kijkje nemen naar onze fitness apparaten voor krachttraining. Voor vragen en opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen en we zullen je zo snel mogelijk verder helpen.

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur