Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Power Plate

Filters

Power Plate Pro5

De Power Plate PRO5 biedt de ultieme acceleratietraining.

De Power Plate-PRO5 heeft een grote variatie aan instelmogelijkheden en het grootste trainingsoppervlak, waardoor dit model de meeste mogelijkheden en het meeste comfort biedt.
2.499,00

Trainen met een Power Plate

Wil jij in een korter tijdsbestek al resultaten zien van je training? Het trainen met een Power Plate maakt dit mogelijk. Trainen met een Power Plate is een vorm van krachttraining, waarmee je minder snel de gewrichten en spieren overbelast. Dit maakt een Power Plate ook uitermate geschikt bij een revalidatie na een blessure. Je bent namelijk in staat om tot 97% van je lichaamsspieren te trainen, wat twee keer zoveel is als met reguliere apparatuur.

De Power Plate trilplaat produceert trilling, een gevolg van deze trilling is dat de spieren zich automatisch 30 tot 50 keer per seconde samentrekken. In het begin is het belangrijk om het rustig op te bouwen, zodat je lichaam kan wennen aan het bewegende oppervlak. Let hierbij op je houding, buig je knieën en bouw de frequentie langzaam op. Start daarna ook met simpele oefeningen, zoals squats of opdrukken.

Soorten Power Plate apparatuur bij Best Buy Fitness

Best Buy Fitness biedt diverse apparatuur aan, waaronder de Power Plate PRO5. Dit model biedt het meeste comfort doordat het een groot trainings oppervlak heeft, waardoor je je niet beperkt voelt tijdens een training. Verder is er een grote variatie aan instelmogelijkheden, waardoor je genoeg afwisseling krijgt in je training. In het systeem zitten duizend verschillende oefeningen geïntegreerd die te activeren zijn door middel van het touchscherm. Sla je favoriete oefeningen op en creëer zo de ultieme work-out.

Voordelen trainen met een Power Plate

Het trainen met een Power Plate heeft diverse voordelen. Een daarvan is de efficiëntie van een training. Tien minuten op een Power Plate staat gelijk aan 1,5 uur gewone krachttraining. Wel wordt aangeraden om minimaal een training van dertig minuten te doen. Zo train je in een kort tijdsbestek meerdere spiergroepen. Daarnaast is het makkelijk te combineren met een drukke levensstijl. Herhaal een training minimaal twee tot drie keer per week en ervaar een algemene toename in kracht, snelheid, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Een ander voordeel is een verbetering van de bloedsomloop in het lichaam, wat een positieve invloed kan hebben op de hoogte van je bloeddruk.

Alle krachtapparatuur van Best Buy Fitness is van een professionele kwaliteit en verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Bestel gemakkelijk online en ontvang standaard één jaar garantie. Neem voor eventuele vragen contact met ons op.

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur