Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Dare2Ride

Dare2Ride dare2ride fuego 1.0 smart fietstrainer

De Dare2Ride Fuego 1.0 levert industriële precisie, realist..
769,95 Incl. btw

Dare2Ride fietstrainers

Dare2Ride is gespecialiseerd in indoor bike trainers. Ze zijn in Nederland met top atleten en coaches aan de slag gegaan om de beste producten te ontwikkelen. Deze slimme fietstrainers zijn voorzien van de nieuwste technische innovaties, maar ook tegen een concurrerende prijs. Krijg zo een realistische fietservaring met de laatste technologieën om fitter te worden.

De voordelen van Dare2Ride Fuego

De Dare2Ride Fuego is een smart trainer met de laatste innovaties. Het is een van de favoriete fietstrainers voor atleten, en dat is niet voor niets. We zetten een aantal van de voordelen voor je op een rij: 

  • Makkelijk te monteren: Met de Dare2Ride fietstrainer ben je zo klaar om te starten omdat er weinig te monteren is. Na de speed cassette te hebben geplaatst kun je meteen beginnen, want kalibreren is niet nodig. 
  • Realistische ervaring: De perfecte voorbereiding en nabootsing van buiten fietsen. Met behulp van virtuele heuvels en bergen en een realistische weerstand is het net een echte fietstocht. 
  • Slimme trainer: De Dare2Ride Fuego heeft ANT+ en bluetooth, waardoor je deze vanaf je smartphone of computer kunt koppelen met je trainingssoftware. 
  • Stille indoor trainer: Deze trainer is niet alleen slim, maar ook echt stil. Met een geluidsniveau van slechts 52dB is de Fuego een van de stilsten op de markt. 

 

Dare2Ride bij Best Buy Fitness

De smart bike trainers van Dare2Ride zijn online te bestellen bij Best Buy Fitness. Koop bijvoorbeeld de Dare2Rode Fuego 1.0 smart fietstrainer gemakkelijk online. Je krijgt professionele cardio apparatuur voor een scherpe prijs met standaard één jaar garantie. Bestel online en ervaar zelf alle voordelen.

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur