Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Concept2

Filters

Concept2 Model D

De betrouwbaarheid van de Model D Indoor Rower heeft hem tot..
1.149,00 Incl. btw

Voordelen van de Concept 2 roeitrainer

Ben jij een fanatieke sporter, die op zoek is naar een intensieve cardiotraining? Dan is een Concept 2 roeitrainer wellicht iets voor jou. Met een roeitrainer train je diverse lichaamsdelen. Denk hierbij aan de schouders, armen, rug, borst- en buikspieren. Dit maakt een roeitrainer het meest complete toestel als het gaat om een cardio training. Een voordeel is dus dat alle grote spiergroepen tegelijk worden getraind op één apparaat. Een ander voordeel is dat een roeitrainer ook bijdraagt aan het verbeteren van de conditie van niet alleen je hart, maar ook je bloedvaten. Kortom het trainen met een Concept 2 roeitrainer zorgt voor een vergroting van je algehele spierkracht.

De verschillende roeitrainers bij Best Buy Fitness

Best Buy Fitness biedt drie verschillende Concept 2 roeitrainers aan. De Concept 2 Model D, Concept 2 Model D PM5 en Concept 2 Model E. Het eerste model is een roeitrainer die werkt via luchtweerstand systeem. Dit wil zeggen dat het apparaat reageert op de kracht die je er zelf op uitoefent, met als gevolg dat je altijd de volledige controle hebt over de inspanning en de weerstand tijdens een training. Een roeitrainer die werkt middels een ander systeem is de WaterRower M1 RoeiTrainer Steel Frame Hirise. Een waterweerstand systeem komt qua gevoel en door het geluid het meest in de buurt van echt roeien. Bepaal zelf je weerstand door meer of minder water toe te voegen aan de watertank. Naast de zojuist genoemde roeitrainers biedt Best Buy Fitness ook roei apparatuur aan van andere merken: Athletic Performance en Matrix.

Best Buy Fitness biedt roeitrainers aan voor een scherpe prijs en van een professionele kwaliteit. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of bestel jouw roeitrainer gemakkelijk online.

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur