Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

WOODWAY

Filters

WOODWAY Curve treadmill

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je training met de Woodway ..
2.499,00 Incl. btw

Woodway loopbanden

Woodway is een internationaal merk, opgezet in 1975, dat gespecialiseerd is in loopbanden. Het doel van het merk is om producten te bieden die de verwachtingen van alle klanten overtreft in zowel kwaliteit als design. Dit zie en merk je dan ook aan de producten. Daarbij streeft Woodway ernaar om duurzaam te zijn.

De voordelen van Woodway apparatuur

Zowel vele professionele sportteams, atleten, en beroemdheden kiezen voor Woodway-loopbanden om mee te trainen, en dat is niet voor niets. We zetten een aantal van de voordelen voor je op een rij:

  • De loopbanden van Woodway zorgen ervoor dat je tot wel 30% meer calorieën kan verbranden. De band draait automatisch wanneer je loopt, waardoor de gebruiker een hogere snelheid bereiken dan bij gemotoriseerde loopbanden. 
  • Gezien jij als het ware de motor van de loopband bent, worden er veel meer spiergroepen gebruikt. De loopbanden zijn daarom ook zeker aan te raden voor cardiotraining
  • De loopbanden van Woodway zorgen voor een kostenbesparing van 50%. Doordat de loopbanden van Woodway niet-gemotoriseerd zijn, is er ook geen elektriciteit nodig om de band te laten draaien. 
  • De loopbanden van Woodway gaan 5 tot 10 keer langer mee in vergelijking met andere loopbanden. 

Woodway Curve Treadmill online bij Best Buy Fitness

Bij Best Buy Fitness verkopen we onder andere de Woodway curve Treadmill van Woodway. De apparaten worden verkocht in een gereviseerde variant, tegen een scherpe prijs. De apparaten, die al eerder zijn gebruikt, zijn technisch gecontroleerd en daardoor zo goed als nieuw. Daarbij zit er ook één jaar garantie op. Bestel de producten van Woodway snel en gemakkelijk online bij Best Buy Fitness en ervaar zelf alle voordelen.

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur