Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

CROSSTRAINERS

Filters

Precor EFX 885

De EFX 885 met Converging CrossRamp® combineert betrouwbaarheid met een natuurlijk convergerend bewegingspad, zodat u de perfecte crosstrainer in uw fitnesscentrum hebt. De EFX zet de traditie van Precor wat betreft betrouwbaarheid en service voort.
1.999,00

Precor AMT 885 P80

Het bekroonde en innovatieve ontwerp van de Adaptive Motion Trainer® (AMT®) 885, uitgerust met de P80-touchscreenconsole, reageert intuïtief op de natuurlijke beweging van gebruikers.
2.249,00

TechnoGym Vario Excite+ 700i

De Technogym Vario Excite+ 700i is een crosstrainer die jou helpt om jouw cardiodoelen te halen. Train effectief met een van de vele programma’s en verbeter jouw conditie.
3.742,83

Matrix Suspension Elliptical E7xe

De Matrix Suspension Elliptical E7XE is een crosstrainer die werkt op basis van jouw eigen kracht. De suspensie gebaseerde aandrijving is onderhoudsarm en zorgt ervoor dat dit apparaat gebruikt kan worden zonder elektriciteit.
3.274,83

Matrix Suspension Elliptical E5x

De Matrix Suspension Elliptical E5X is een crosstrainer die wordt aangedreven door jouw eigen beweging. Deze crosstrainer heeft dus geen elektriciteit nodig om gebruikt te worden. Hierdoor is het een ideale crosstrainer om te plaatsen waar je maar wilt
2.982,33

TechnoGym Cardio Wave 700i

Met de Cardio Wave training voor zijwaartse beweging combineren gebruikers extensie, abductie en externe rotatie om meer spieren aan te spreken en ze meer uit te dagen dan traditionele bewegingen van het onderlichaam.
1.929,33

Life Fitness Silver Line Classic 95Xi

De Classic 95XI van de Life Fitness Silver Line is een crosstrainer met achterwielaandrijving die echt ideaal is om de conditie mee te verbeteren.
3.040,83

TechnoGym Synchro Excite+ 700i

SYNCHRO bootst de beweging van het lichaam na tijdens het lopen of rennen. De natuurlijke elliptische non-impact beweging minimaliseert de belasting van het gewricht en biedt tegelijkertijd een uiterst effectieve cardiovasculaire oefening.
3.742,83

TechnoGym Synchro Artis Unity

Deze crosstrainer met de beste biomechanica zorgt voor een zeer natuurlijke beweging en activeert de been- en bilspieren optimaal. De ingebouwde programma’s en videobegeleiding maken de training gevarieerder en uitdagender dan ooit.
5.439,33

Precor EFX 853

De EFX® 853 met Converging CrossRamp® combineert betrouwbaarheid met een natuurlijk convergerend bewegingspad, zodat u de perfecte crosstrainer in uw fitnesscentrum hebt. De EFX zet de traditie van Precor wat betreft betrouwbaarheid en service voort.
1.999,00

TechnoGym Synchro Excite+ 500i

De Synchro Excite 500i van Technogym is een crosstrainer die de beweging van het lichaam tijdens het lopen of rennen nabootst. De natuurlijke elliptische beweging minimaliseert de belasting van de gewrichten en biedt tegelijkertijd een effectieve training
3.274,83

Life Fitness Next Generation 9500HR

De 9500HR crosstrainer is zelfvoorzienend waardoor hij makkelijk overal in een ruimte geplaast kan worden.
2.221,83

Life Fitness Inspire 95X

De Inspire 95x van Life Fitness is een crosstrainer ontworpen om effectief de conditie te verbeteren. Deze crosstrainer heeft hartslagmeters in de handvaten zodat je ook nog eens jouw training goed bij kan houden.
3.274,83

TechnoGym Crossover Excite+ 700i

De Technogym Crossover Excite+ 700i is een innovatie in cardiotraining voor het hele lichaam. Het brengt volledige lichaamstraining naar nieuwe hoogten van effectiviteit en genot, voor topprestaties op elk gebruikersniveau.
2.689,83

TechnoGym Vario Artis Unity

De Technogym Vario Artis Unity is een intelligente crosstrainer die zich aanpast aan jouw paslengte en bewegingspatronen. De trainingen blijven uitdagend door de afgestemde trainingen en de ultieme digitale connectiviteit.
5.439,33

TechnoGym Synchro Excite+ Unity

SYNCHRO bootst de beweging van het lichaam na tijdens het lopen of rennen. De natuurlijke elliptische non-impact beweging minimaliseert de belasting van het gewricht en biedt tegelijkertijd een uiterst effectieve cardiovasculaire oefening.
4.327,83

TechnoGym Vario Excite+ 500i

VARIO kan de pas dynamisch en automatisch optimaliseren, afhankelijk van de lengte en voorkeur van de gebruiker. Een vloeiende en natuurlijke beweging, gecombineerd met een brede paslengte van 0 tot 84 cm, stelt gebruikers in staat om op een nieuwe, opwin
3.508,83

Precor EFX 761

De EFX 761 combineert essentiële betrouwbaarheid en gebruiksgemak met touchscreen technologie tegen een voor u juiste waarde.
2.689,83

TechnoGym Cardio Wave 700i e

De Technogym Cardio Wave 700i E is een geavanceerde crosstrainer die innovatieve technologie combineert met een ergonomisch ontwerp voor een effectieve en comfortabele training.
1.929,33

Precor EFX 865 with converging crossramp

De EFX® 865 met Converging CrossRamp®
combineert essentiële betrouwbaarheid en gebruiksgemak met een natuurlijke, lage-impact
2.689,83

Life Fitness Discover SE 95X

De Life Fitness Discover SE 95X is ontworpen om een totale lichaamstraining te bieden met behulp van een natuurlijke beweging, het Discover console levert comfort toe en een uitzonderlijke trainingservaring.
4.093,83

TechnoGym Vario Excite+ Unity

VARIO kan de pas dynamisch en automatisch optimaliseren, afhankelijk van de lengte en voorkeur van de gebruiker. Een vloeiende en natuurlijke beweging, gecombineerd met een brede paslengte van 0 tot 84 cm, stelt gebruikers in staat om op een nieuwe, opwin
5.497,83

Life Fitness Engage 95X

De Life Fitness Engage 95X is een van de crosstrainers van Life Fitness. Een crosstrainer is ideaal voor cardiotraining, maar traint ook gelijk meerdere spiergroepen zoals been-, arm- en buikspieren.
3.508,83

TechnoGym Vario Excite+ Visioweb

VARIO kan de pas dynamisch en automatisch optimaliseren, afhankelijk van de lengte en voorkeur van de gebruiker. Een vloeiende en natuurlijke beweging, gecombineerd met een brede paslengte van 0 tot 84 cm, stelt gebruikers in staat om op een nieuwe, opwin
4.327,83

Wat is een crosstrainer?

Een crosstrainer is een van de meest populaire cardio apparaten die ontworpen is om de conditie te verbeteren. Door te trainen met een crosstrainer bootst je de beweging van rennen na terwijl het lichaam wordt ondersteund door het apparaat zelf. Hierdoor worden de gewrichten minder belast in vergelijking met rennen in de buitenlucht of op een loopband. Zo kan je comfortabel en efficiënt aan je conditie werken.

Waarom een crosstrainer kopen?

Een crosstrainer is ideaal om de conditie op te bouwen. Door een crosstrainer te gebruiken gaat de hartslag omhoog en worden meerdere spiergroepen aangespannen. Zo werk je bij het trainen op een crosstrainer dus niet alleen aan cardio, maar train je ook veel spieren in je lichaam. Denk hierbij aan de armen, buik, borst en benen. Naast het feit dat training op een crosstrainer een full-body workout is, is het ook een gecontroleerde training met weinig kans op blessures. Voor een cardiotraining waarbij je je hele lichaam traint is een crosstrainer zeker een goede optie.

Afvallen met een crosstrainer

Ben je op zoek naar een goede manier om af te vallen? Een crosstrainer is ook erg goed om vet te verbranden. Met een crosstrainer kan je relatief snel al de hartslag omhoog halen. Hoe intensiever de training, hoe meer calorieën je kan verbruiken tijdens een training. Sommige crosstrainers bieden ook schermen waarop extra entertainment opties gekozen kunnen worden. Zo kun je niet alleen afvallen, maar ook het trainen met een crosstrainer combineren met bijvoorbeeld TV-series kijken, luisteren naar muziek of genieten van een podcast. Afvallen hoeft dus helemaal niet saai te zijn.

Waar let je op bij het kopen van een crosstrainer?

Als je voor het eerst een crosstrainer wilt kopen weet je natuurlijk nog niet zo goed waar je allemaal rekening mee moet houden. Er zijn veel verschillende modellen crosstrainers beschikbaar, dus een keuze maken is niet zo makkelijk. Daarom hebben wij de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet:

  • Budget: Voor een goede crosstrainer moet je soms best veel geld uitgeven. Een crosstrainer gaat namelijk lang mee en kan gezien worden als een investering voor je eigen gezondheid. Daarom biedt Best Buy Fitness gereviseerde crosstrainers aan waardoor je voor een mooie prijs een hoge kwaliteit crosstrainer kan kopen.
  • Lengte van de pas: De paslengte is de afstand van de twee voetpedalen wanneer ze het verste van elkaar af staan. Een korte paslengte zorgt voor een step-beweging terwijl een langere paslengte meer een hardloopbeweging nabootst. Ook heeft je eigen lengte invloed op welke paslengte goed bij jou past. Als je kleiner bent dan 170 cm raden we aan een paslengte van 30 of 40 cm aan te houden en als je langer bent dan kan je beter een paslengte van 40 of hoger gebruiken.
  • Aantal programma’s en weerstandsniveau: Er zit redelijk veel variatie in hoeveel programma’s en weerstandsniveaus verschillende crosstrainers bieden. Meerdere weerstandsniveaus zijn belangrijk om je training uitdagender te kunnen maken en programma’s maken het leuker en eenvoudiger om te trainen.
  • Gewicht van de crosstrainer: Over het algemeen geldt dat een zwaardere crosstrainer vaak beter is. Een crosstrainer die zwaarder is in gewicht is niet alleen stabieler en steviger, maar biedt ook vaak meer weerstandsniveaus om te trainen. Ook heeft een zwaardere crosstrainer een hoger maximaal gebruikersgewicht, waardoor meer mensen er gebruik van kunnen maken.
  • Vliegwiel: Het vliegwiel is het onderdeel van de crosstrainer waar de pedalen aan vast zitten. Het vliegwiel kan voor of achter aan de crosstrainer zitten. Wanneer het vliegwiel aan de voorkant zit, is de training minder belastend voor de gewrichten en staan de voetpedalen dichter bij elkaar. Bij een vliegwiel aan de achterkant wordt de training intensiever en is het ontwerp van de crosstrainer compacter. Een zwaarder vliegwiel zorgt ook voor meer weerstand opties.
  • Display: Veel crosstrainers bieden tegenwoordig naast trainingsprogramma’s ook meer entertainment opties op het display. Denk hierbij aan de mogelijkheid om series te kijken of muziek te luisteren tijdens het trainen. Zo kan je alle informatie van je training bijhouden terwijl je zelf kan genieten van jouw eigen entertainment.
  • Hartslagmeting: Als je graag je hartslag bijhoudt is dit ook een optie die veel crosstrainers bieden. Sommige crosstrainers hebben direct een handvat die de hartslag kan meten en andere crosstrainers hebben een aansluiting voor een hartslagband. Is dit iets wat jou interesseert? Houdt dit dan in de gaten bij het kopen van een crosstrainer.

 

Soorten crosstrainers bij Best Buy Fitness

Bij Best Buy Fitness kun je diverse crosstrainers kopen van verschillende merken. Life Fitness crosstrainers zijn ideaal wanneer je houdt van luxe. Zo is de Life Fitness Next Generation 9500HR zelfvoorzienend waardoor hij overal geplaatst kan worden, omdat hij geen elektrische aansluiting nodig heeft. Matrix crosstrainers zijn populair in sportscholen vanwege hun goede kwaliteit en lange levensduur. Daarnaast hebben ze erg handige eigenschappen. De Matrix Suspension Elliptical E7XE heeft bijvoorbeeld een scherm met touchscreen waar verschillende populaire streaming apps aan kunnen verbinden. Als laatste verkopen we Techogym crosstrainers bij Best Buy Fitness. Dit merk staat erom bekend geschikt te zijn voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd. Zo bootst de Technogym Synchro Excite 700IE de beweging van het lichaam na tijdens het lopen of het rennen. Deze natuurlijke beweging minimaliseert de belasting van de gewrichten.

Alle crosstrainers die wij aanbieden zijn professionele fitnessapparaten voor een scherpe prijs met standaard één jaar garantie. Maak dus een keuze uit een van onze vele modellen en koop direct een crosstrainer voor de beste prijs.

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur