Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Precor

Filters

Precor EFX 885

De EFX 885 met Converging CrossRamp® combineert betrouwbaar..
1.999,00 Incl. btw

Precor AMT 885 P80

Het bekroonde en innovatieve ontwerp van de Adaptive Motion ..
2.249,00 Incl. btw

Precor EFX 853

De EFX® 853 met Converging CrossRamp® combineert betrouwba..
1.999,00 Incl. btw

Precor EFX 761

De EFX 761 combineert essentiële betrouwbaarheid en gebruik..
2.689,83 Incl. btw

Precor UBK 865

De UBK 865 Upright bike voegt waarde toe aan uw faciliteit d..
2.455,83 Incl. btw

Precor apparatuur

Precor is een van de grootste merken fitnessapparatuur ter wereld. Bij alle apparaten wordt rekening gehouden met betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een stevige constructie. Zo heb je altijd soepele bewegingen op deze hoge kwaliteit apparaten van Precor. Naast andere grote merken zoals Technogym en Life Fitness, is Precor een van onze top merken voor cardio apparatuur. Kies Precor voor hoge kwaliteit fitness apparaten die erg betrouwbaar zijn met een mooi design. 

Cardio workouts met Precor

Precor heeft diverse cardio apparaten die verschillende vormen van cardiotraining mogelijk maken. Deze apparaten hebben consoles met alle benodigde informatie. Best Buy Fitness heeft met name top kwaliteit crosstrainers van Precor. Deze zijn eenvoudig in reiniging en onderhoud vanwege de afgedekte helling en achterzijde. De Precor EFX 833 is ontworpen om aan de snelheid van de gebruiker aan te passen om natuurlijker aan te voelen. Zo krijg je een betere workout ervaring. Met de Precor AMT 885 P80 krijg je een erg veelzijdige cardio workout. Er zijn namelijk loop-, klim- en renbewegingen mogelijk met de bewegende handgrepen. Door zowel armen en benen te gebruiken, train je diverse spiergroepen voor een workout voor het hele lichaam.  

Alle fitnessapparatuur van Best Buy Fitness is van een professionele kwaliteit en heeft een scherpe prijs. Hierbij zijn mogelijkheden in nieuwe en tweedehands fitnessapparatuur. Ook helpen we graag met service en onderhoud na aankoop van onze apparaten. Bestel gemakkelijk online en ontvang standaard één jaar garantie. 

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur