Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Kabelstation Fitness

Filters

TechnoGym Selection line Ercolina Rehab

De Ercoline Rehab is een intuïtief ontwerp met geavanceerde biomechanica. Dit multifunctioneel toestel is voor een breed scala van oefeningen inzetbaar. Ideaal voor sporters die hun prestaties willen verbeteren.
1.949,00

TechnoGym Cable Crossover

Met de Cable Crossover van Technogym kan je bijna alle spiergroepen trainen. Verstel de kabels en het gewicht om aan jouw krachttraining wensen te voldoen.
3.508,83

TechnoGym Kinesis One Trainingsstation model 2018/2019

Het Kinesis One Trainingsstation brengt de voordelen van Technogym samen in één op zichzelf staand station met een groot scala aan bewegingen en oefeningen.
5.499,00

TechnoGym Dual Adjustable Pulley Performance

De Dual Adjustable Pulley Performance maakt explosieve oefeningen mogelijk om kracht en snelheid te maximaliseren dankzij het Power Mode System.
5.263,83

Matrix Functional Trainer

DE STANDAARD IN PRESTATIES EN DESIGN
Een superieure mix van functies en verfijning, de Aura-serie spreekt alle soorten fitnessliefhebbers aan. Onafhankelijke convergerende en divergerende bewegingen op geselecteerde eenheden zorgen voor een natuurlijke w
4.093,83

TechnoGym Kinesis Personal Heritage

Kinesis® Personal is een hoogwaardig product dat ideaal is voor een professionele wellnesszone met een uniek en exclusief design, en is de perfecte oplossing voor thuis, hotels en fitnessclubs die hun klanten een speciale ervaring willen aanbieden.
4.999,00

Athletic Performance Dual Adjustable Pulley blue line

De Athletic Performance Blue Line Dual Adjustable Pulley is waarschijnlijk een van de meeste multifunctionele toestellen op de markt.
4.093,83

TechnoGym Jungle

SELECTION is echt uniek. Ontworpen voor zowel beginners als gevorderde gebruikers, het belooft uitzonderlijk comfort in het bewegingspatroon en de trainingspositie. Voorgevormde stoelen, rugleuningen en dubbele greepopties maken SELECTION de perfecte pasv
3.799,00

Matrix Cable

ADJUSTABLE CABLE CROSSOVER

DE STANDAARD IN PRESTATIES EN DESIGN
Een superieure mix van functies en verfijning, de Aura-serie spreekt alle soorten fitnessliefhebbers aan. Onafhankelijke convergerende en divergerende bewegingen op geselecteerde eenheden
3.508,83

Life Fitness Cable Crossover

Met de Cable Crossover van Life Fitness kan je heel je lichaam trainen. De meest populaire oefening voor dit apparaat is cable crossovers, wat een van de beste oefeningen is voor het trainen van de borstspieren.
3.742,83

Athletic Performance cable crossover selection style

Met de Athletic Performance Cable Crossover Selection Style kan je onder andere de borstspieren trainen door crossover oefeningen uit te voeren. De kabels en het gewicht zijn verstelbaar om precies aan jouw wensen te voldoen.
4.293,83

TechnoGym Cable Stations 5

Kabelstations zijn gericht op de behoeften van een breed scala aan gebruikers om hen te helpen bij het opbouwen van spieruithoudingsvermogen en het verbeteren van sportprestaties-
7.018,83

TechnoGym Cable Tower - MB89

Kabelstations zijn gericht op de behoeften van een breed scala aan gebruikers om hen te helpen bij het opbouwen van spieruithoudingsvermogen en het verbeteren van sportprestaties -
4.093,83

Kabelstation voor fitness

Een kabelstation mag niet ontbreken in een (home) gym. Trainen hiermee is een goede aanvulling op trainen met andere fitness apparaten krachttraining en fitness gewichten. Bij training met een kabelstation heb je volledige controle over je oefeningen. Je houdt je spieren constant onder spanning terwijl je oefeningen doet. Ook kun je goed bepalen met welke gewichten je welke oefeningen wilt doen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld veel oefeningen voor het bovenlichaam uitvoeren, maar ook voor het onderlichaam zijn er allerlei mogelijkheden. Hierbij zit er ook verschil tussen de verschillende kabelstations. Sommigen hebben meer opties en zijn uitgebreider dan anderen. Denk daarom goed na welk kabelstation geschikt is voor jouw wensen. Voor een fitnessapparaat met veel opties om te trainen waarbij je zelf de controle hebt, is een kabelstation dus zeker een goede keuze. 

Ons assortiment kabelstations

Best Buy Fitness heeft kabelstations van verschillende populaire merken, zoals Technogym, Life Fitness en Matrix. Hierbij heb je de keuze uit nieuwe en gereviseerde modellen. Al onze gereviseerde apparatuur is nauwkeurig gecontroleerd en gerepareerd. Daardoor krijg je een goede kwaliteit apparaat voor een scherpe prijs. Er is een grote verscheidenheid aan kabelstations. Zo zijn er erg simpele stations met twee kabels voor simpele workouts. Bijvoorbeeld het Technogym Kinesis One Trainingsstation biedt met de twee kabels aan beide kanten onbeperkte mogelijkheden aan bewegingen. Daarnaast zijn er apparaten met veel verschillende onderdelen en mogelijkheden. De Technogym Jungle heeft bijvoorbeeld kabels, gewichten, rugleuningen en meer om allerlei verschillende mogelijkheden te bieden. Zo kan iedereen, beginners tot gevorderden, allerlei trainingen uitvoeren. Al onze kabelstations zijn professionele fitnessapparaten voor een scherpe prijs met standaard één jaar garantie. Maak een keuze uit een van de modellen en schaf een kabelstation aan voor de beste prijs. 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur