Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Fitness Vloeren

Athletic Performance Puzzelmat rubber

De puzzelmatten zijn geschikt als sportvloer voor zowel permanente vloeren als tijdelijke vloeren. Aslon puzzelmatten zijn eenvoudig te plaatsen door middel van een puzzelverbinding. De puzzelmatten grijpen in elkaar en zorgen voor een prachtig geheel.
28,99

Athletic Performance Sprinttrack

De Athletic Performance sprinttrack is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Door de combinatie van een korte vezel en een hoge dichtheid is de mat slijtvast en gaat hierdoor lang mee als sportvloer.
3.069,99

Athletic Performance vloertegel rubber fijn granulaat

De Athletic Performance tegels kunnen gebruikt worden als sportvloer zowel binnen als buiten. De geluiddempende en comfortabele tegels zijn ideaal om op te sporten.
Prijs is per m2
40,81

Kwalitatieve fitness vloeren en vloertegels

Heb jij een ruimte met diverse fitnessapparaten, gewichten en meer fitnessartikelen? Zorg dan voor een goede fitness vloer om de ruimte compleet te maken. Er zijn meerdere voordelen van een goede sportvloer. Zo werken rubberen vloertegels schokabsorberend en geluiddempend. Dit is ideaal wanneer halters en gewichten op de vloer belanden en zware apparaten worden gebruikt. Ook voor veiligheid is een goede fitness vloer van belang. Het zorgt namelijk voor meer grip en kan een val breken. Of je nou cardio apparaten, kracht apparatuur of gewichten hebt, een goede sportvloer is altijd een goede basis! 

Verschillende fitness vloertegels en vloermatten

Al onze fitness vloeren van het merk Athletic Performance zijn van hoge kwaliteit en erg gemakkelijk om te plaatsen. De Athletic Performance Vloertegel Rubber Fijn Granulaat is een geluiddempende en comfortabele tegel van fijn granulaat. Dit materiaal is eenvoudig te reinigen, slijtvast en onderhoudsarm. Door het lichte gewicht en de vlakke onderzijde zijn de tegels gemakkelijk te plaatsen. Vergelijkbaar is er de Athletic Performance Puzzelmat Rubber. Door middel van de puzzelverbinding zijn deze matten gemakkelijk te verbinden en grijpen ze in elkaar voor een prachtig geheel. Een totaal ander soort vloer is de Athletic Performance Sprinttrack. Dit is een grote mat waarop de afstand te zien is voor diverse oefeningen. Deze mat heeft een korte vezel met hoge dichtheid, waardoor deze erg lang mee kan gaan en geschikt is voor zware sport toepassingen. Zo is er voor iedere ruimte een passende vloer te vinden. 

Fitness vloer kopen bij Best Buy Fitness

Ben je klaar om je trainingsruimte compleet te maken met een fitness vloer? Met onze professionele fitness vloermatten en vloertegels voorkom je beschadigingen en geluidoverlast, maar zorg je ook voor veiligheid tijdens het sporten. Ze zijn makkelijk te plaatsen en te onderhouden voor jouw gemak. Bekijk de diverse vloeren in onze webshop en bestel direct voor een scherpe prijs. Hierbij krijg je ook nog standaard één jaar garantie. Maak de sportervaring compleet met een comfortabele fitness vloer van Best Buy Fitness.

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur