Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

WaterRower

Filters

WaterRower M1 roeitrainer steel frame HiRise

De Waterrower M1 hirise is speciaal voor de commerciële mar..
899,00 Incl. btw

WaterRower S1 roeitrainer stainless steel Limited

De Waterrower S1 RVS Limited vervaardigd uit roestvaststaal ..
1.099,00 Incl. btw

WaterRower apparatuur

WaterRower is een van de grootste producenten van roeitrainers wereldwijd. Ze maken roeitrainers van uitzonderlijke kwaliteit met unieke designs. WaterRower streeft naar verantwoord geproduceerde cardioapparatuur en onderscheidt zichzelf visueel en technisch van andere merken. In tegenstelling tot de roeitrainers van Athletic Performance, Concept2 en Matrix, bevatten die van WaterRower een echte watertank. Kies daarom WaterRower voor hoge kwaliteit roeitrainers met een uniek design met watertank. 

Unieke roeimachines van WaterRower

Het hart van iedere WaterRower is de watertank. Deze geeft een visuele en hoorbare terugkoppeling tijdens het trainen. Het water zorgt hierbij voor een aangename, schokvrije weerstand die zich aanpast aan de gebruiker. De ervaring van het trainen op een WaterRower is daarom erg gelijk aan werkelijk roeien op water. De WaterRower M1 is bijvoorbeeld een roeitrainer waarmee je op een realistische manier het roeien kunt trainen. Door de inhoud van de tank aan te passen, kan de weerstand ook worden bepaalt. Naast de watertank zijn er nog andere handige functies, zoals het uitgebreide display en de hartslagmeter. Voor een nog grotere en stevigere variant, is er de WaterRower S1. Deze laat zich erg gemakkelijk opbergen door het geringe gewicht en biedt de laatste innovaties. 

Alle fitnessapparatuur van Best Buy Fitness is van een professionele kwaliteit en heeft een scherpe prijs. Hierbij kan zelfs worden gekozen tussen nieuwe en tweedehands fitnessapparatuur. Daarnaast bieden we uitgebreide service en onderhoud na aankoop van onze apparaten. Bestel gemakkelijk online en ontvang standaard één jaar garantie. 

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur