Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur

Power Plate

Filters

Power Plate Pro5

De Power Plate PRO5 biedt de ultieme acceleratietraining.

..
2.499,00 Incl. btw

Power Plate trilplaten

Power Plate is het meest populaire merk voor fitness trilplaten. Dit merk heeft jaren aan ervaring en expertise in trilplaten en is daarmee ook het meest verkochte merk in deze apparatuur. Bij Best Buy Fitness kun je Power Plate apparaten kopen van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Een trilplaat is een belangrijk apparaat voor krachttraining in sportscholen, omdat je spiergroepen kunt trainen die moeilijk op andere manieren te trainen zijn. Daarom raden we zeker aan een Power Plate toe te voegen aan jouw fitness apparatuur.

Trainen met Power Plate

Power Plate heeft diverse trilplaten die verschillende vormen van krachttraining mogelijk maken. Bij gebruik van het apparaat, trekken je spieren zich automatisch 30 tot 50 keer samen door de trilling die wordt geproduceerd. Door rustige oefeningen te doen, krijg je door deze samentrekkingen al snel effect. Daarnaast belast je gewrichten en spieren minimaal en is het apparaat ook uitermate geschikt bij revalidatie. Een groot voordeel van de Power Plate apparaten is dat de training erg efficiënt is. Door de vele samentrekkingen van spieren, train je in een korte tijd veel spieren. Het is wel belangrijk om dit rustig op te bouwen, zodat je lichaam eraan kan wennen. Wanneer je de training goed aanpakt, kun je ontzettend veel spiergroepen op een efficiënte manier trainen met Power Plate. 

Power Plate apparatuur bij Best Buy Fitness

Bij Best Buy Fitness kun je diverse Power Plate apparaten kopen. De Power Plate PRO5 biedt veel comfort door het grote trainingsoppervlak. Dit zorgt ervoor dat je je niet beperkt voelt tijdens het trainen. Dit apparaat heeft daarnaast veel instelmogelijkheden, zodat je veel kunt afwisselen in trainingsoefeningen. Er zitten meer dan duizend verschillende oefeningen in het systeem geïntegreerd die je door middel van het touchscreen kunt selecteren. Deze oefeningen kun je vervolgens opslaan om jouw ideale work-out te creëren. Alle fitnessapparatuur van Best Buy Fitness is van een professionele kwaliteit en heeft een scherpe prijs. Bestel gemakkelijk online en ontvang standaard één jaar garantie.

Lees meer
Lees minder
Professioneel fitnessapparatuur voor een scherpe prijs
Standaard één jaar garantie
Meer dan 28 jaar ervaring
Beste prijzen en mooiste apparatuur